Le zebre

Le zebre, magyarul az olasz rekorder Juventus futball virtuózokkal foglalkozó szösszenet.

Hirdetés

Hirdetés

Linkblog

Utolsó kommentek

2010.01.01. 17:09 _alerob

Mégis nyílt az átigazolási piac?

Címkék: juventus átigazolás blanc juve secco

A Juventus vezetői már régebb óta hangoztatják, hogy a klub nem költ egy árva penit sem, mert szerintük a kerettel nincs baj. Legfőképp Ferrara posztját védik, minden második nap cikkeznek az újságok, hogy Ferrara iránt töretlen a bizalom. Aztán hirtelen mégis történt változás, Robertó Bettega személyében a vezetőség "erősödött". Ez talán mégis eredményezhet némi változást. Mégis nyílt lesz az átigazolási piac?

Jelenleg a legnagyobb vitát kiváltó átigazolás az edző posztja. Pár napja egy meghökkentő hír látott napvilágot: "Hiddink vátja Ciro Ferrarát a Juventus kispadján!" Nos, ezt várták sokan, de nem hittek benne, hisz a vezetőségnek eddig esze ágában sem volt elküldeni Ferrarát.Most mégis? Hát egy kis időre úgy is nézett ki, de most megint úgy tűnik, nem lesz semmi, elvileg Hiddinket senki nem kereste még meg. Nos, ki tudja mi lesz ebből, személy  szerint hiszem ha látom. De reménykedni jó.. És miért is lenne jó Hiddink? Senkinek sem kell bemutatni, az eredményeit mindenki ismeri, kiváló szakember. A Juventus kerete nagyjából jó, már csak egy erőskezű ember kell, aki összerakja. Ferrara részére minden tisztelet. Amit tudott kihozta, de egyszerűen nem gondolhatta senki, hogy ennyi tapasztalattal ő egy ilyen csapatot teljesen összerak. Jelenleg Hiddink a legjobb választás edző poszton, személy szerint kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Ha nem lesz Hiddink vagy más, remélem Ferrara meghazudtolja magát és felpörget mindenkit..

Aztán játékos poszton is lehet hallani ezt-azt, mégpedig mostanság elsősoron Daniele Galloppa a fő célpont, akit állílag az inter is megakar szerezni. Bevallom nagyon nem hallottam róla, elvileg fiatal tehetség, hát olyan van egy pár már, azok se játszanak. Ha összejön az üzlet gondolom a csapat kölcsönadná, mert a középpályán így is nagy a tolongás. Fiatal játékosok vételét én kifejezetten értékelem egyébként. A Real Madrid száműzött középpályása, Gago is volt hallható pletykaszinten,habár én már nyáron is halottam, hogy esetleg ő a Juvéban... Hát, szerintem nem lenne rossz, sőt.. - nálam Marchisio játéka fontosabb lenne - .. de minek még egy ember oda? Középpályán arra a posztra ott van Sissoko, Melo és Marchisio is.Egy biztos, Gago nem padozni jönne. Ennek a biznisznek az esélye kevés, és értelmetlen is. D’Agostino szerintem egy ideig még nem lesz tabu téma, az ő igazolására is kevés az esély. Meg megint a kérdés, minek? Nem csak érkezőkről, távozókról is hallani. Molinaro a zenitet érdekli, Amaurit a Palermo elvileg visszavinné, Buffont és Chiellinit a két Manchesteri gárda is megkörnyékezte elileg.

Igazából mit kéne változtatni? Ez a csapat ezerszer többre hivatott, de vannak lyukak, meg erősítésre szoruló posztok.A két szél hátul például pont ilyen. Caceres kezdi magát mutogatni szélen, Montero is megmondta, belőle nagy játékos lesz. De még nem az. Ő még nem is annyira gyenge szélen, de Grosso idei teljesítménye egyenlő egy szép, telt, formás nullával. Voltak jó mozzanatai, de semmi extra. Nagy kérdés, vajon ő is abban a szindrómában szenved e, mint Diego és Melo, de ha nem, akkor mindenképpen ha a klub költeni szándékozik, ide kell költeni. Én Tiagot mindenképp eladnám annak, aki elsőként pénzt ad érte, mert ez mindig elhiteti, hogy tud focizni, aztán kezdő lesz és adja a gólpasszokat. Csak nem a zebra társainak.

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lezebre.blog.hu/api/trackback/id/tr591637411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_alerob 2010.01.02. 13:03:40

Mára eléggé megindult a pletykasorozat, egyre több az új név.

_alerob 2010.01.11. 20:41:50

hát igen, kipipálva ... *-)

_alerob 2010.01.19. 16:23:02

Hát, most egy új dizájnon baszakszok, az most előbbrevaló nálam. Egyébként mostanában időm sem volt annyira, hát még lelki erőm a szörnyű eredmények végett.
süti beállítások módosítása