Le zebre

Le zebre, magyarul az olasz rekorder Juventus futball virtuózokkal foglalkozó szösszenet.

Hirdetés

Hirdetés

Linkblog

Utolsó kommentek

2010.01.11. 20:09 _alerob

Egy halott naplójából...

Címkék: juventus zebra mélypont juve

Tegnap lejátszották az idény legszánalmasabb, legelidegenitőbb meccsét, melyen a Juventus hazai pályán kapott ki a nem túl acélos AC milan ellen. A meccs képe egy semmitmondó Juventusról árulkodott végig, amely  mégtovább definiálta a mélypont fogalmát. A Juve szerzett egy újabb sérültet Poulsen személyében, és szerzett mégdühösebb szurkolókat, akik már a lelátón a székeket gyújtogatták...

Nehéz egy szurkoló szemével írni ezek után, mert ilyen kilátástalan állapotokat még sohasem élt meg egy juventino sem. Sorra kikapott meccsek tetőpontja volt a vasárnap esti rangadó, ahol már borítékolható volt, ha a Parma elleni formáját veszi elő a Juve, sima vereség lesz. A meccs utolsó tíz percét alig lehetett látni a füst miatt, és szerintem így még jobban is járt sok ember, mert semmi különbség nem volt a füst és a pályán látott esemény között.Ferrara úgy néz ki marad, habár vannak olyan hírek mely szerint Hiddink már készenlétben áll. Hiddinkre, vagy nem Hiddinkre, de valaki másra szükség van, mert Ferrara alkalmatlan erre a posztra, és ha a nevét nem szeretné besározni, önként felkell állnia (már rég felkellett volna). Ráadásul a csapatban újra növekednek a hiányzók, mely boritékolja, hogy új érkezők kellenek. Kell szélső, kell középpályás, kell csatár. Csatár már kéznél van, Lanzafame a juve nagy reménysége, aki most Parmában van, de vissza lehetne rendelni. Diego mutatja, hogy tud játszani, de valahogy az ég világon nem jön neki össze a nagy áttörés. Személy szerint Melot és Amaurit duo pakkban adnám akciósan, mert ők azok, akik teljesen csődöt mondtak. Azért hogy jó dolgot is írjak, Chielliniben már az olasz válogatott betonvédőjét látom, aki után sorra állnak a kérők majd. Ő olaszország legjobb védője. Ha Cannavaro hozza a formáját, az olasz válogatottban nyáron középsővéren semmi probléma nem lesz.

Igazából már hetek óta csak ugyanazt lehet ismételni, semmi új nincs... VÁLTOZÁST AKARUNK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lezebre.blog.hu/api/trackback/id/tr941664472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása