Le zebre

Le zebre, magyarul az olasz rekorder Juventus futball virtuózokkal foglalkozó szösszenet.

Hirdetés

Hirdetés

Linkblog

Utolsó kommentek

2010.02.15. 20:08 _alerob

Juventus - Genoa .. ébredezik a Juve

Címkék: juventus genoa seria a juve 3 2

Vasárnap délután lejátszották a Searia A egyik rangadóját. Zaccheroni vezette Juventus végre tudott győzni, mely mostanában nagyon értékes szó, ráadásul egy veszélyes ellenfél ellen. A Genoai Rossi meg is adta az alapakkordot, egy bombakapufával nyitott, s később már a gólig is eljutott a tizenhatodik percben. Amauri volt az, aki félidő előtt egyenlíteni tudodd, Caceres gyögyörű beadását fejelte Amelia őrizte hálóba. A második félidőben a csapat elkezdett pörögni, és villant Del Piero, megindult, egy gyönyörű összjáték Diegoval és gólt lőtt. Pillanatokra rá Buffon hibázott, melyből kiegyenlített a Genoa, de Del Piero egy ismételten vitatható tizenegyesből gólt rúgott magabiztosan. A csapat ismét 3 védővel állt ki, melyben Zebina is helyett kapott, és nem is játszott rosszul. Talán itt az ő ideje, mert Grygera és Grosso lagymatag teljesítménye nem életbiztonság. Amauri pozitív jeleket mutatott, és habár tényleg van igazság, hogy jobban kikéne szolgálni (stb..), de az idei évben amit mutat eddig kevés. Külön öröm, hogy a szurkolók óriási hangulatot teremtettek a meccs alatt. Lényeg a lényeg, Juventus - Genoa 3-2.

 

Gólszerzők: Rossi 16', Amauri 42', Del Piero 61' és 78' (11-es), Rossi 63'

JUVENTUS: Buffon- Zebina, Legrottaglie, Chiellini- Caceres, Sissoko, Candreva (66' Marchisio), De Ceglie- Diego (80' Salihamidzic)- Del Piero, Amauri (92' Giovinco)

GENOA: Amelia- Papastathopoulos, Dainelli, Bocchetti, Criscito (89' Aleksic)- Mesto, Rossi, Zapater, Sculli- Acquafresca (46' Fatic), Suazo (67' El Sharaawi)

Sárgalapok: Bocchetti, Rossi, Candreva, Acquafresca, Amauri, Zebina, Mesto, Papastathopoulos, Brazzo

A csapat mégha nem is túl meggyőzően, de megérdemelten nyert egy masszív Genoa ellen, és ez már reményt adhat. Amauri meggyőző teljesítményt nyújtott, és mintha többet játszott volna mezőnyben. Caceres ismét bebizonyította, megéri őt megvenni és úgy néz ki, meg is tartja a Juve. A szélen kiemelkedő teljesítményt nyújt, a csapattársaihoz mérve meg pláne.

 

 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lezebre.blog.hu/api/trackback/id/tr861761336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása