Le zebre

Le zebre, magyarul az olasz rekorder Juventus futball virtuózokkal foglalkozó szösszenet.

Hirdetés

Hirdetés

Linkblog

Utolsó kommentek

2010.02.17. 20:06 _alerob

A csütörtöki amsztredami kitérő elé

Címkék: ajax juventus európa liga zebra

Itt az ideje Zaccheroninak gatyába rázni végleg a csapatot, hogy ez eddig piszkos szezont megtisztítsa. A Genoa ellen sikerült végre győzni, Del Piero újra a csapból folyik (hol pozitívumok, hol negatívumok) és úgy néz ki, a sérültek is kezdenek felépülni. Talán tavaszra végre mutat is valamit a Juventus, és egy tökéletes ugródeszka vár a csapatra csütörtökön. A zebrákra az Európa Ligában vár óriási megmérettetés, méghozzá a futball egyik legtekintélyesebb klubjához, az Ajaxhoz látogatnak. Miután a zebracsíkos alakulat drámaian elvérzett a bajnokok ligájában, maradt az európa liga. Ezt a szurkolók nehezen tudták/tudják megemészteni, de úgy gondolom, egy tisztes helytállás az EL-ben elfelejteti az idei szezon bosszúságait. Ha a csapat odaérne az első négybe (sajnos ez a reális cél) és mondjuk megnyerné ezt a nemzetközi kupát, az sikeres idénynek lenne tudható. Nos, de az álmodozásból ez a kevés is elég. Előbb nézzünk szembe a dolgokkal. Az ajax a hazája bajnokságában jelenleg a harmadik helyen tanyázik, la legtöbb gólt lőtték, és majdnem a legkevesebbet kapták. Sok-sok meghatározó játékosa van az amsztredami brigádnak, közöttük azt hiszem a legnagyobb név Luis Suárez. Suárezt már egy tucat élcsapat a soraiban tudná, közöttük például a jelenlegi bajnokok ligája címvédő Fc Barcelona..simán elférne a Juvéban is.. brilliáns gólátlaga, lendületes és gyors játéka meghatározó a klubjában. Formailag a Juve két döntetlen és egy győzelem sorban, viszont az Ajax két nyert párharc után áll ki a zebrákkal, legutóbb a hétvégén a Heerenveent ütötték ki.

Marchisio és Camoranesi is bevethető,valamint a csapattal utazik mostmár Trezeguet is, de Cannavaro még nem, aki talán péntken együtt edzhet a csapattal. Iaquinta és Poulsen változatlanul nincs.

Egyértelmű, kikre kell figyelni. A torinoi csapatnál Alessandro Del Pierora, aki mostanában nem csak a 445 jubileumi szám miatt került középpontba, hanem a gólra váltott tizenegyesei végett is. A Capitano nincs rossz formában, hétvégén egy őrületesen szép gól lőtt, és mindenki tudja, bárkinek bármit mond, őt leírni nem lehet. Ő az, aki igazán megtud villanni. Nyilatkozata alapján a 445 nem csak dicsőség, hanem motiváló erő is számára. Az amszterdami klubnál mindenképp Luis Suárezre, aki remek szezon tud eddig maga mögött, és bombaformában van, a hétvégén is betalált.

A Le Zebre, tehát a saját tippem a meccsre: Ajax - Juventus  2-3

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lezebre.blog.hu/api/trackback/id/tr871767199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_alerob 2010.02.18. 19:23:10

A Juventus 20 perc után pocsék.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.01. 21:52:22

No igen, ez csak összejött, de mit gondolsz, be kell áldozni az EL-t ahhoz, hogy meglegyen a BL-t jelentő hely?

_alerob 2010.03.02. 18:21:15

Nem kell beáldozni. Vagyis nem kéne, hogy így legyen. A játékosok egy fejmosás után csak pár meccsre eredményesek...ez kizárt. A Palermo ellen annyira nem volt rossz a csapat. Fejben kell rendet tenni! De ott nagyon, és nem tudom kinek, mert úgy néz ki Bettegára se nagyon hallgatnak..
süti beállítások módosítása