Le zebre

Le zebre, magyarul az olasz rekorder Juventus futball virtuózokkal foglalkozó szösszenet.

Hirdetés

Hirdetés

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.12.27. 14:03 _alerob

Lerobbant a szekér félúton?

Csalódott itt mindenki mostanság akinak kicsit is köze van a Juventushoz. Az idei évben már annyi álom, annyi nyerni akarás iránti vágy volt mindenkiben, hogy az nem kifejezés. A nyári nagybevásárlás és az új célok már mindenkivel elhitették, hogy itt óriási dolgok fognak történni. Hát igen, történt is ez-az..

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt állunk, a felénél a szezonnak, aztán a Bl-ben nemhogy előre, de hátra lépett a csapat. Egy papíron se túl nehéz csoportból szégyenletes módon lett harmadik a klub. Itt nem a harmadik hely a legnagyobb baj, hanem az, ahogy ide került a csapat. Az, hogy a Maccabi Haifa ellen nyert csak a csapat, az mindent elárul. A Bordeux olyan simán gázolt át az impotens zebrákon, mint annak a rendje. Utolsó forduló, utolsó remény, egydöntetlen kellett volna csak. Trezeguet egy gyönyörű góllal elhitette mindenkivel, hogy a Juventus csak tartalékon volt, lesz ez jobb is, szebb is, de aztán a csapat eggyüttes erővel összehozta a Bayernnek a továbbjutást. Játékosokat a pályán még magyar megye kettes meccsen sem láttam még ilyen kétségbeesetten rohangálni. Ezek a srácok nem is akartak továbbmenni. Helyettük továbbmentek a bajorok, hozzáteszem, megérdemelten. Öröm az ürömben, hogy az EL nem tűnik nehéznek, habár pont az Ajax lesz az ellenfél, igencsak vállalható lenne ez a széria. Ha valaki azt mondaná válasszak, EL győzelem vagy Bl negyeddöntő, simán az előbbire voksolnék.

A Bajnokság tűrhetően indult, aztán jött egy hullámvölgy, ami miár nem is hullámvölgyé alakult, hanem máig definiálatlan fogalommá. A vezetőség nyugalomra int, Ferrara mindig látja a küzdést és az akaratot nem, én sem tudom hány dioptriás a szemüvege, a játékosok meg már azt sem tudják miket nyilatkozzanak. A Juventus képes a tökutolsó ellen simán kikapni. Hol az a nagy Juventus akarat? Ottvan a bozótban e..

Diego nem érzi a bugit, mint ahogy Melo és Amauri sem. Valószínüleg egy másik edző többet kihozna belőlük, mert képességeiket eddig nagy valószínűséggel a Pest megyei Ki mit tud?-ra tartogatták.  Marchisio, Sissoko, Felipe Melo, Diego, Camoranesi, Giovinco - Ezt a névsort a középpályán bárki elfogadná. Amauri, Del Piero, Trezeguet, Iaquinta. - Papíron a legerősebb csatárnégyes. Buffon, Manninger, Chiellini, Legro, Cannavaro, Grosso, Grygera, Caceres - néhány játékosnál van acélosabb, de van fiatal, tapasztalt és a világ legjobb kapusa és cserekapusa. hmm....

Ez a keret ami a zebráknak van irigylésre méltó. Ferrarának ebből kéne gyúrni valami masszívat, de úgy néz ki nem jön neki össze. Kéne egy fordulat, mert ahogy Sanyibá, az utca végi presszóból kijövet megállapította:  "A jó izé ni, szívapáhinka nékül nem a igazi"

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lezebre.blog.hu/api/trackback/id/tr241626081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása