Le zebre

Le zebre, magyarul az olasz rekorder Juventus futball virtuózokkal foglalkozó szösszenet.

Hirdetés

Hirdetés

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.12.28. 22:28 _alerob

Egy meg nem értett döntés

Címkék: juventus juve giovinco seba atomhangya

Már senkinek nem kell bemutatni ezt a srácot, akit a képen lát mindenki. Kikiáltott világsztár jelölt, volt már ő Del Piero és Zola utód, utánpótlás hős, és az olasz labdarúgás reménysége. Volt pár őrületes mozdulata, villanása, csele, lövése de mindezidáig nem került nagyon a középpontba. Korábban az Empoliban vitázkedett, de a Juventus visszarendelte és azóta többnyire a padot koptatja.

 

Ranieri vezényletével a Juventusban kevés alkalmat töltött a pályán, nem igazán jutott neki szerep, és most Ferrara, aki elvileg a fiatalság "mecénása" ugyancsak nem viszi túlzásba szerepeltetését. De miért? Igazából a Juventinók egy nagy kérdése ez a sok közül. Giovinco támadószelemű játékos, képes a szélen játszani, irányítóként, és csatárként is. Ha jól szemügyre vesszük a dolgokat, láthatjuk, szélen mostanában nem villog a csapat (habár nem is játszik tipikus szélső játékos lásd: Camoranesi), irányítóposzton sem, ahol elvileg Diego játszik aki mostanában nagy csalódás, vagy a  csatárok sem villognak, ahol a 4 klasszis csatár eddig óriási bravúrt nem vitt még véghez idén. Nos, Giovinco amikor játszik, ha nem is tesz csodát, de minimum felpörgeti a játékot, ami elől nagyon hiányzik. Ez a törpe képes arra, hogy lecselezzen egy embert és berobbanjon, ami mostanában hiánycikk a zebrák háza táján. Képes lőni, elválallni, képes odatenni magát. Ferrara helyében egy esélyt adnék neki, mert veszíteni senki sem viszíthet ezzel, és a mostani játékosok, akik játszanak maximum egy Veresegyházi asszonykórus - Száztagú cigányzenekar médiacsalogató mérkőzésen tudnának egy szintet hozni, annyira bevannak gyepesedve. Méltatlan, hogy Giovinco nem jut több szerephez, mert ezt a játékost nem semmiért kiáltotta ki a fél csizma Del Piero utódnak.

 


 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lezebre.blog.hu/api/trackback/id/tr561629388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.01. 20:32:52

Párszor már szóba került, hogy Giovinco a Lazio játékosa lesz, minimum kölcsönben, esetleg végleg, Kolarovért cserébe. Ha máshogy nem, kölcsönként is jól jönne, rajta nem lennének nagy elvárások, nyugodtan tudna játszani, villogni egy ilyen szintű csapatban, és erősödne is.

_alerob 2010.01.02. 11:26:11

Még ha kölcsönben is szerepelne a Lazioban, ott egyrészt jó helye lenne (tuti játéklehetőség), másrészt a Lazio nagyon jól járna.
süti beállítások módosítása